Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε φορτία με το ποδήλατο;


Οι εμπειρογνώμονες της Ομοσπονδίας Ποδηλατών της Δανίας οργάνωσαν και επέβλεψαν για λογαριασμό του έργου Cyclelogistics της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών, μια διεξοδική εξέταση στα ποδήλατα φορτίου, στα ρυμουλκούμενα (τρέιλερ), στα ρυμουλκούμενα καρότσια, στις τσάντες και τα καλάθια για ποδήλατα.
Οι δοκιμές διεξήχθησαν σε διάστημα πέντε ημερών από πέντε άτομα ή μικρές εταιρείες που ποδηλατούν καθημερινά και είναι εκπαιδευμένοι να δοκιμάζουν προϊόντα για ποδήλατα. Απλά, έπρεπε τα συγκεκριμένο προϊόν να αποτελέσει μέρος της καθημερινής ρουτίνας τους. Στη συνέχεια, έδωσαν σε κάθε προϊόν μια βαθμολόγια πέντε αστεριών με τα πέντε αστέρια στο καλύτερο και μηδέν αστέρια στο χειρότερο με περαιτέρω σχόλια και κριτικές. Τα σχόλια είναι ειλικρινή και βασίζονται στο πόσο καλά τα προϊόντα λειτουργούν στην καθημερινή χρήση.
Τα αστέρια απονεμήθηκαν σε τρεις διαφορετικές πτυχές των προϊόντων: Λειτουργικότητα: Το προϊόν κάνει την δουλειά του, την κάνει καλά, αποτελεσματικά και εύκολα; Σχεδιασμός: Είναι το προϊόν καλά σχεδιασμένο για το σκοπό του; Τιμή: Η απόδοση του ποδηλάτου αξίζει την τιμή που θα πληρώσετε;

Εκτός από τα ελληνικά, είναι διαθέσιμα εδώ στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, βουλγαρικά, τσεχικά, δανικά, ολλανδικά, πολωνικά, ρουμανικά, ισπανικά και σλοβενικά.